Titulní obrázek


Suzuki Grand Vitara 2013

Konečně známe kompletní ceník faceliftovaného modelu Suzuki Grand Vitara na českém trhu. Vybrat si můžete z třídveřové a pětidveřové varianty s pohonem všech kol. Automobilka dokonce nabízí i skladové zásoby pětidveřové Gran Vitary před faceliftem.

Hledáte nejlevnější povinné ručení pro váš vůz? Využijte Srovnávač pojištění vozidel a ušetřete. Po zadání několika parametrů si můžete vybrat z nabídky více než deseti pojišťoven.

Třídveřová Grand Vitara je k dispozici výhradně s benzinovým motorem 1,6 VVT (78 kW), v jediném výbavovém stupni, který stojí 499.900 korun. V tomto případě je automobil vybaven šesti airbagy, elektricky ovládanými okny, centrálním zamykáním s dálkovým ovládáním, automatickou klimatizací, rádiem s CD/MP3 přehrávačem a ovládáním na volantu, 16palcovými koly z lehké slitiny, elektricky ovládanými vnějšími zpětnými zrcátky či zadními sedačkami sklopnými v poměru 50:50. Pro pětidveřovou Grand Vitaru jsou v nabídce dva motory, zážehový 2,4 VVT (124 kW) a vznětový 1,9 DDiS (95 kW), přičemž pro benzinový agregát je k dispozici i čtyřstupňový automat.

Větší Grand Vitara proti té třídveřové navíc přidává vyhřívané přední sedačky, bezklíčové startování, elektrické ovládání zadních oken, zadní sedačky sklopné v poměru 60:40, xenonové světlomety, přední mlhovky, vyhřívaná zpětná zrcátka, kožený volant, tempomat a 17palcová kola z lehkých slitin. Pro turbodiesel 1,9 DDiS (95 kW) tu je ještě vrcholná výbava JLX-EL. Ta za příplatek 25.000 korun přidává kožené čalounění, detaily interiéru z imitace dřeva, elektrické střešní okno a 18palcová hliníková kola. Všechny varianty je pak možné dovybavit multimediálním systémem s navigací Cardion za příplatek 25.900 korun.

Automobilka Suzuki nyní doprodává i skladové zásoby pětidveřové Grand Vitary před faceliftem. Automobil je vybaven šesti airbagy, automatickou klimatizací, rádiem, xenonovými světly, tempomatem či vyhřívanými předními sedačkami. S benzinovým 2,4 VVT (124 kW) tato Grand Vitara stojí 534.900 Kč, s turbodieselem 1,9 DDiS (95 kW) potom 599.900 Kč.